01 Sep MENU

Inmiddels zal het duidelijk zijn – als je mijn blog een beetje volgt – dat ik een voorliefde heb voor vergrijsde tinten en donkere/sobere achtergronden. Ik vind dat fijn om naar te kijken en het is ook een manier om een gerecht er eens extra uit te laten springen. Menu is een Scandinavisch designmerk en uitermate geschikt om er jouw eigen kunstwerkjes op te presenteren. De collectie bestaat uit een mooie mix van designartikelen, o.a. lampen, vazen, kandelaars, keukengerei en servies. Een hele complete en stijlvolle collectie waarvan je veel onderdelen heel goed met elkaar kunt combineren maar het is ook mooi om juist een contrast aan te brengen. Combineer daarom bijvoorbeeld eens de leisteen borden met Delfts blauwe schaaltjes.

Het mooie aan dit servies is dat je het zowel als decoratie als bord of schaal kunt gebruiken. De leistenen borden misstaan namelijk ook niet op tafel als plateau voor een mooie kaars of vaas, of op de schouw.
De menuschaal Circular kan je gebruiken als decoratieve schaal, om iets in te presenteren, maar je kunt deze ook goed gebruiken om deeg in te kneden. Multifunctioneel, vind je ook niet?

Ik maakte o.a. zoete aardappel ‘toast’ met taleggio en polenta frietjes met portobello ‘steak’. Proberen? Hier vind je het recept van de zoete aardappel ’toast’ en de frietjes.

Deel je jouw creatie met mij op Instagram?

De items van MENU zijn verkrijgbaar bij fonQ.

Tags:
No Comments

Post A Comment