02 Sep SodaStream

Zippend aan een glas SodaStream bruiswater probeer ik een reden te bedenken waarom. Ik bedoel waarom ik in vredesnaam niet eerder een SodaStream apparaat heb aangeschaft. Wat een fantastisch apparaat en inmiddels zijn er al flink wat flessen water doorheen gegaan bij ons in de studio. Het is zo enorm makkelijk en daarbij – niet geheel onbelangrijk – ook nog eens super duurzaam. 

De SodaStream heeft een vaste plek gekregen op het aanrecht. Het mooie, slanke en glanzend zwarte apparaat staat prachtig in combinatie het marmeren aanrecht en dito achterwand. Je hebt geen stopcontact nodig dus jij kan je SodaStream kwijt op iedere plek in huis. Handig toch? 

Dan vergeet ik bijna nog te zeggen dat hij nog een heleboel andere leuke dingen kan. Je kan zelf namelijk ook de sterkte van de bubbeltjes kiezen en met de verschillende Mix Flavors ook nog eens bruiswater met een bijzonder smaakje maken. Van fruitsmaakjes, tot cola en cocktails. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

P.S.  Je hebt nu ook de SodaStream ‘My Only Bottle’, een kleine fles die je makkelijk meeneemt. ‘My Only Bottle’ is ook vaatwasbestendig en met een handig draagkoordje ideaal om mee te nemen. Better for you & Better for the planet.

No Comments

Post A Comment