31 Oct Fooddeco X Big Geen Egg acacia tafel

De Big Green Egg misstaat (understatement!) op zichzelf al niet in de tuin – prachtig los in een van de stalen onderstellen – maar in de mooie massief houten tafel van acacia is het wat mij betreft helemaal af.

De acaciahouten tafel zorgt er eigenlijk meteen voor dat je een buitenkeuken hebt. Als je de Big Green Egg large – inclusief de tafel – plaatst in de buurt van een buitenkraan heb je ook nog eens stromend water (keuken compleet!). Hij is trouwens ook prima te verplaatsen, want de tafel staat op wielen (inclusief handige rem). 

Zet de Big Green Egg buitenkeuken tegen een mooie muur van bijvoorbeeld stuc of baksteen. Als je aan de muur wat mogelijkheden om iets op te hangen creëert (op Pinterest inspiratie genoeg), kan je hier ook nog je allermooiste pollepels en Big Green Egg accessoires aan ophangen. Wij zijn in huis & tuin op dit moment nog bezig met de laatste puntjes op de i maar ik zal je snel het eindresultaat laten zien van onze complete buitenkeuken! Niet in de laatste plaats heb ik ontdekt dat de acacia tafel van Big Green Egg ook geweldig dienst doet als backdrop voor mijn Instagram posts (zie hier). Kortom in mijn geval is de toevoeging van de acaciahouten tafel echt multifunctioneel.

Toch een stalen onderstel – ook wel Egg Nest genoemd (leuke naam toch!) – dan is het erg handig dat je de Big Green Egg heel erg makkelijk kan verplaatsen. Ook is deze opstelling meer geschikt voor in een kleinere stadstuin.

Love xoxo Fooddeco

No Comments

Post A Comment