Bluespoon Restaurant – #FLVRTS Diner

01 Feb Bluespoon Restaurant – #FLVRTS Diner

Op mysterieuze wijze ontving ik  allerlei pakketjes, van een tattoo plaatje tot een krat vol met vergeten groenten. Daar weet ik natuurlijk wel raad mee ;-)!

Uiteindelijk kreeg ik een uitnodiging om te komen dineren in het Bluespoon Restaurant – het restaurant in het Andaz hotel op de Prinsengracht.Die avond werd alles duidelijk en benoemde Bluespoon Restaurant mij tot een Bluespoon ‘Flavourite’. Dit betekent o.a. een eigen (bodemloos) flesje Jenever, dat – met naam kettinkje – altijd klaar staat in de bar en elke maand een Sunday Brunch. Niet verkeerd toch?

Wij werden zeer gastvrij ontvangen en waren in ‘great company’. Aan de chefs table smulden wij die avond van een selectie van de gerechten op de heerlijke kaart van Bluespoon Restaurant. Chef Kasper Stiekema en zijn team hebben een mooi ‘Europees’ menu weten neer te zetten, met een Hollandse touch. Wij aten o.a. steak tartaar (uit Baambrugge), een wintersalade met geitenkaas en hertenbiefstuk (Gelderland, kroondomein).
Als wijnliefhebber ben je hier ook aan het goede adres, ik heb enorm genoten van alle verschillende wijnen en ben inmiddels zelfs al terug geweest voor eenzelfde glaasje. Ok, twee. Bluespoon restaurant is een fijne plek om te dineren met je lief, een groep vrienden en er is ook een heerlijk ‘family style menu’. Van alles wat en ‘sharing’ de hippe formule met het adagium alles samen delen, daar moet je natuurlijk wel van houden.

De Sunday Brunch is ook een aanrader en bovenal vind ik het ook een hele fijne plek om ‘flex’ te werken! In de lobby van het hotel zit je heerlijk rustig, kijk je prachtig uit over de Prinsengracht en raak je geïnspireerd door de creatieve omgeving en inspirerende mensen.

 

See you there!!

www.bluespoon-restaurant.nl
Prinsengracht 587
+31 20 523 1250

No Comments

Post A Comment