25 Oct #willitwaffle De geur van witte rijst

De geur van witte rijst, ja die is heerlijk en ja dit boek zit boordevol heerlijke recepten.
Het water loopt je in de mond en veroorzaakt een enorme craving naar een lekker Aziatisch gerecht.
Ik raak vaak ook geïnspireerd om ‘out of the box’ te denken en net even wat anders te maken met of van een traditioneel ingrediënt. Zo zagen jullie al eerder o.a. de avocado bun, (carrot) hotdog, watermeloen steak tartaar, Avocado Fabergé Eggs en watermeloen pizza’s.

Zo nu en dan laat ik de hashtag #willitwaffle voorbij komen op mijn Instagram account en dit keer is witte rijst aan de beurt! Gebruik hiervoor een restje witte rijst (natuurlijk kan je ook special een batch koken). Leg de gekookte rijst in een wafelijzer, druk het wafelijzer goed aan en verwarm de rijst kort. Serveer de ‘rijstwafels’ met sesamzaad (soja, wasabi en zwarte), wasabi, keywpie mayonaise, komkommer lintjes, wakame en serveer met sojasaus.

In De geur van witte rijst vind je een verzameling van Indische eet- en kookherinneringen. Samengesteld door Nederland, voor Nederland en in opdracht van Go-Tan. In dit heerlijke kookboek vind je genoeg gerechten en bijgerechten die je kunt combineren met de Fooddeco ‘rijstwafels’. Bijvoorbeeld Babi ketjap, Sate of Gado Gado.

dsc_0542

No Comments

Post A Comment