Le Creuset Grillpan

01 Feb Le Creuset Grillpan

Je hebt grillpannen en je hebt grillpannen van le Creuset. Ken je de grillpannen die zogenaamd mooie grillstreepjes moeten achter laten maar in de werkelijkheid bijna net zo’n vlakke bodem hebben als een ordinaire koekenpan? Daar heb je dus niets aan.

Deze mat zwarte grillpan van le Creuset heeft wel die hele diepe, echt goede grill-groeven voor een heel mooi resultaat. De pan is vervaardigd van geëmailleerd gietijzer, inclusief de steel en het greepje, en is daardoor van het vuur zo in de oven te schuiven. Eenmaal klaar is het gerecht direct op tafel te zetten. Dat ziet er waanzinnig mooi uit. Ik vind het fijn als zo’n mooi product naast een beetje ‘body’ ook de juiste look & feel heeft. Ik gebruik ‘m zelfs om iets in te presenteren. Zo maakte ik onlangs bijvoorbeeld nacho’s met een roos van avocado!

Een aantal producten is bijzonder geschikt om te grillen. Halloumi bijvoorbeeld (een traditionele Cypriotische geitenkaas), maar ook kip, vis, vlees, brood (voor bijvoorbeeld bruschetta’s) en groente! De mogelijkheden zijn eindeloos en de mooie grillstreepjes zorgen altijd voor een schitterend effect, lekkere smaak en je gerechtje is (voor een ieder die zijn eten net zo graag fotografeert als ik) meteen ook een stuk fotogenieker!

Als je de grillpan met liefde behandelt (en dus zeker niet in de afwasmachine stopt), dan gaat deze je leven lang mee! Dat geldt overigens voor alle pannen van le Creuset, ik ben er dol op. Ik vind het een tijdloos merk met producten van waanzinnig goed materiaal!

Le Creuset Ronde Skillet Grillpan kost 125,- en koop je bij fonQ.

Op de foto: Hot bagel met Avocadonaise, Shaved Avocado en Halloumi & Fooddeco Nacho’s

DSC_0219_Fotor

 

1Comment
  • Miguel Ángel Acosta Cavazos
    Posted at 07:31h, 22 December Reply

    ❤️😋🥑🌽🍅🥕🍋🌶️😋❤️¡Me encantó! ¡Se ve Riquísimo! ¡Amo tu Blog, FoodDeco!❤️😋🥑🌽🍅🥕🍋🌶️😋❤️

Post A Comment