09 Feb Kinder(speel)keukentje

Als je zelf de hele dag bezig bent met ‘food’ en je continu werkt aan het ontwikkelen van nieuwe recepten en concepten, kan het natuurlijk niet missen dat je dochter (van 2.5 jaar) je graag kopieert. Zelf ben ik gezegend met een prachtige SieMatic keuken, maar Mae mag natuurlijk niet achterblijven.

Speciaal voor haar (en voor haar zusje Olivia als die wat ouder is) maakten we dit hoekje, van onder andere een houten Brio fornuis en dit mooie bureau – a.k.a. aanrecht – van Kidsdepot. Het aanrecht heeft een stoere uitstraling, met een houten blad en een prachtig stalen frame. Deze materialen komen weer terug in onze studio en keuken aan huis. Vandaar dat dit een perfecte match is. De stijl doet mij een beetje denken aan oude schoolbureaus, het lijkt een beetje vintage. De stoeltjes zijn echt oud, daar heb ik als kind zelf nog op gezeten. Kidsdepot verkoopt ook bijpassende stoelen, in blauw, grijs, oranje en wit.
Mae is helemaal blij met haar eigen keukentje en maakt regelmatig heerlijke meloen thee,chocolade koekjes, ijs en andere heerlijkheden. Je koopt Kidsdepot onder andere bij fonQ.
No Comments

Post A Comment