06 Nov De koningin onder de keukenmachines is al jaren de Magimix

De koningin onder de keukenmachines is al jaren de Magimix. Sinds jaar en dag m’n steun en toeverlaat in de keuken en de laatste jaren – met twee koters in huis – helemaal voor de kleine hapjes en smoothies.

Omdat het dan vaak om minder grote hoeveelheden gaat, heb ik sinds kort ook de mini plus aangeschaft. Heel makkelijk in gebruik (met niet teveel knoppen en allerlei ingewikkelde accesoires) en ook zo weer schoon.
Hij neemt ook heel weinig ruimte in in de afwasmachine, maar ik heb ‘m in een handomdraai schoon onder de kraan, ook de drie heel praktische messen
Vaak maak ik er een vruchtensmoothie in, voor de kids maar er is altijd (zo groot is ie dan weer wel) ook een glaasje voor mij bij.
Mijn favoriet is de kiwi/banaansmoothie, ook prachtig van kleur trouwens.
In mijn nieuwe keuken misstaat de mini plus ook zeker niet, hij heeft een strak design en de matte afwerking geeft de machine een luxe uitstraling. Wist je trouwens dat Magimix al sinds 1963 bestaat? Kortom een Magimix is een echte Musthave.


Nog een tip van mij: houdt de november maand goed in de gaten! Tijdens Black Friday en Cyber Monday 2017 kunnen er hoge kortingen zijn bij fonQ. Misschien koop jij dan wel jouw Magimix voor een hele scherpe prijs!

No Comments

Post A Comment