20 Sep Brunch Bluespoon – Andaz Amsterdam

Een luxe weekendje weg in je eigen stad. Even vergeten dat je zelf op loop- of fietsafstand van Prinsengracht 587 woont. In mijn geval zelfs een heel korte wandeling met manlief, de kinderwagen, baby en luiertas. Het Andaz Hotel ligt slechts vijf blokken verderop.
Geen probleem, we doen gewoon alsof we net uit onze hotelkamer zijn weggelopen.

Wat een warm welkom, heerlijke geuren komen je al tegemoet. Een werkelijk schitterend buffet staat elke zondag opgesteld in het Bluespoon Restaurant van Andaz Amsterdam.
Brunchen kan bij Bluespoon Restaurant van 12.00 tot 15.00 uur maar je mag er blijven zitten zo lang je zelf wilt.
Als je echt lekker wilt genieten, dan neem je het gehele menu, bestaande uit het brunch-buffet, een hoofdgerecht naar keuze en een toetjesbuffet.
Het begrip brunch-buffet doet absoluut geen recht aan wat het is: de gehele open keuken is namelijk omgebouwd tot een heus ‘stilleven’ met heel veel heerlijke gerechten.
De mooiste kazen, huisgerookte zalm, versgebakken brood, gegrilde groenten, gebakken polenta met gepocheerd ei, ontelbaar veel salades, soorten vis, vlees en eindeloos veel verse sapjes!

Als hoofdgerecht nam ik ‘poached egg, beef tenderloin and country bread toast’. Heerlijk, vooral in combinatie met een goed (medium bodied) glas rode wijn. Dat mocht best want inmiddels was het al bijna half twee.
Dit moet je eigenlijk gewoon elke maand een keertje doen, een bijkomend voordeel is dat je de rest van de dag niks meer aan het eten hoeft te doen! Want voldoende eten dat doe je sowieso.

img_8662

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar mocht je nog twijfelen bekijk dan even de rest van het menu en ook jij bent dan vast en zeker verkocht.

Andaz Amsterdam
Prinsengracht 587│1016 HT Amsterdam, the Netherlands
T. 020 523 1234       F. +31 20 523 1235

No Comments

Post A Comment