06 Jan Beekse Bergen bestaat 50 jaar

Wat een feest in het vernieuwde Beekse Bergen. Onze oudste dochter heeft het nog steeds over hoe leuk het was bij ‘de gele huisjes’ (alle lodges zijn prachtig geel).

Echt, je waant je in een prachtige lodge in het Kruger park. De huisjes liggen rondom grote gebieden met verschillende wilde dieren.

Hoe heerlijk is het te nippen aan een lekker wit wijntje en de giraffen met hun deftige tred aan je huisje voorbij te zien gaan.De 50-ste verjaardag van de Beekse Bergen (wie kent het niet) werd groots gevierd en dat kwam vooral door de geweldige uitbreiding met de lodges.

Wat een fantastische sfeer is hier gecreeerd. Het was er heerlijk een lang weekend (van vrijdag tot en met maandagochtend) te kunnen genieten in een waanzinnig mooi gestylde en ingerichte lodge. Er zijn ook boomhutten en prachtige safari-tenten te boeken. Voor elk wat wils. Voor de allerkleinsten is er een kraal aan huisjes rondom een heerlijke grote binnentuin met mooie speeltoestellen. De kleintjes kunnen er niet uit, want alle huisjes zijn min of meer met elkaar verbonden door prachtige hekjes. En toch zijn de nijlpaarden, giraffes, buffels en kamelen om de hoek. Natuurlijk maak je ook een safari in je eigen auto door het wildpark of een boottocht langs o.a. het verblijf van de schattige ringstaartmakis. Wat een prachtige beestjes! Wij hadden de eer om deze mooie beestjes te voeren. Ik mocht namelijk ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Beekse Bergen een 50 in groente & fruit maken speciaal voor deze leuke beestjes – die je vast ook kent uit de film Madagaskar!

Als het weer even niet is zoals in Afrika heb je een waterfeest in het zwembad of ga je met de hele familie bowlen. Daarna kan je genieten van heerlijke gerechten in restaurant MOTO. Om kort te gaan: een fantastische belevenis voor de hele familie! Yes, dikke vette aanrader! xoxo Colette

P.S ‘I couldn’t help but wonder’ – hoe zou het in de winter zijn in Beekse Bergen? Snel maar weer eens terug.

No Comments

Post A Comment