26 Oct 3 x kaasfondue lekker anders

Yes, het is weer die tijd van het jaar. Het raclette stel en de kaasfondue set van Boska zijn weer uit de berging gehaald. Regelmatig organiseer ik (in de winter) raclette avondjes, meestal zijn er twee apparaten nodig om ruzies te voorkomen. Want wie was nou ook alweer aan de beurt?

Traditioneel eet je beide met brood, gebakken aardappeltjes, groente, vleeswaren, tafelzuur en verschillende sausjes. Ieder huishouden heeft weer eigen tips & tricks en zo bespeur je op het internet allerlei varianten op de traditionele kaasfondue en/of raclette.

Uiteindelijk draait het allemaal om de kaas en de kwaliteit daarvan en daarover kan ik je zeggen dat het zeker loont om hier wat extra geld aan te besteden.

Om indruk te maken op je gasten is het misschien eens leuk om wat ‘anders’ te serveren daarom geef ik je kaasfondue 3x anders tips!

– bacon wrapped avocado
-‘kaasplankje’ = kaasfondue als dessert
– popcorn

avocado-fondue

No Comments

Post A Comment