18 Mar #WHEN YOGA MEETS CURRIES AND ASIAN FLAVOURED SOUPS

Ja, yoga maakt hongerig! Goed idee dus om een intensieve yoga klas te combineren met een proeverij van de nieuwste curry pastes en soepen van Conimex.

Na een heerlijke workshop van Johan Noorloos, oprichter van de nieuwe Yogaschool, mochten we – helemaal zen – proeven van alle nieuwe Oosterse smaken van Conimex. Groene curry, rode curry, Massamam, Laksa en groenten curry paste zijn aan het assortiment toegevoegd. Ook brengt Conimex drie verschillende soepen op de markt: Tom Kha Kai, Rode Curry soep en Pindasoep.

Lekker om verse paksoi, koriander, pinda’s, taugé of citroengras toe te voegen aan de verschillende gerechten. Ik vind het zelf heerlijk om ‘from scratch’ zelf curries, pindasoep en tom kha hai te maken. Daar wordt ik nu echt een beetje zen van. Maar doordat deze nieuwe lijn van Conimex geen hele gekke E-nummers en/of smaak toevoegers bevat, is het een goed alternatief voor als ik in tijdnood zit.

Ik ben groot fan van het gebruik van curry paste (als smaakmaker) in andere gerechten, zoals in hamburgers, mayonaise of gehaktballetjes. Daar is de rode en groene curry van Conimex enorm geschikt voor.

I couldn’t help but wonder… Brengt Conimex binnenkort ook – mijn favoriet – gele curry op de markt?

IMG_3067_Fotor

No Comments

Post A Comment